perjantai 11. tammikuuta 2013

Suunnitelmia - Plans

Uusi vuosi ja uudet kujeet!

On varmaan aika tylsää tutustua, katsella, seurata minimaalista blogia. Nyt tapahtuu muutos! Ehkä myös blogin ulkomuotoon, malliin liittyen :).


Siskon pojan antamasta lempinimestä ja omasta silloisesta harrastuneisuudestani perustin tämän blogin. Nyt Hammi´ s Design on myös yritykseni aputoiminimi, mistä olen innoissani :).


Olen saanut palautetta, että erityisesti kuvittamani postikortit ovat koskettaneet monia. Asia lämmittää sydäntäni, koska juuri se on ollut tavoitteeni kuvituksen ja taiteellisen luomisen suhteen – saada työni katsojat tuntemaan jotain erityistä.


  
Hammi´s Design -nimellä on myös Facebook-Fanisivut. Fanisivuilla ja blogissa on paljon samoja kuvia. Jos et ole vielä fani, tervetuloa. Tervetuloa myös liittymään tämän blogin lukijaksi.


Mukava suunnitella taas jotain uutta ja toivon, että juuri Sinä osallistut ja annat palautetta. Se olisi erityisen tärkeää. 

Tähän tekstiin liitin eri väriversioin kevätperhosia :).


New Year and new ideas! :) I´ll enlarge my blog... I´ll write more (not only put pictures). 

Hammi´s Design isn´t only the name of this blog, it´s also auxiliary business name of my company. 

I´m very happy because so many people have told me that my postcards have given them so strongly feelings. It´s very important to me and my aim also. 

Hammi´s Design is also in Facebook, welcome! And feedbacks are very very important, please :). 

Spring Butterflies :). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiitos, kun annat kommenttisi. Kaunista päivää Sinulle. :)