maanantai 2. syyskuuta 2013

Pää vieläkin pyörällä :)

Olipas se ihana päivä, viime lauantai! Hieman vettä satoi, muttei se haitannut, koska Hammi´s Design -tiimi oli varautunut sadekuuroon kestopeitteillä.

Apujoukkoja tarvittiin, sehän on selvää. Kiitos paljon kaikille! Läheisten tuki on tärkeää, kun luodaan sydämellä onnenhetkiä mahdollisimman monelle <3.


Kuvassa on paikan päällä Kartanon Kesäpäivässä ollut Hammi´s Design -tiimi: kummitätini Ulla, äitini Liisa, tätini Anna-Maija ja tädin mies Kale rentona ja tyylikkäänä valmistautumisen jälkeen odottamassa asiakkaita :). Isäni Unto ja poikaystäväni Johannes hoitivat teknisen tuen lähtöpäässä Pohjanmaalla. Siskoltani Susannelta ja poikaystäväni isältä Veikolta sain rekvisiittaa lainaan. Kummitädiltäni sain ikiomaksi maalaussermit - loistavaa!


Ilo oli tavata uusia ihmisiä ja myös vanhoja tuttuja :).Olin yhdessä Anne Karilahden kanssa samassa katoksessa jakamassa ja ottamassa vastaan positiivista energiaa :). Suuret kiitokset kartanon kaunottarelle - Cafe Latte Spiritin Leealle kutsusta tulla Kartanon Kesäpäivään <3. 

Leppävaaran kartanon pihamaalla oli tunnelmaa! 

Tapahtumaa muistellaan vielä pitkään :). 
6 kommenttia:

 1. Anonyymi21.05

  Oli hienoa,kun sai olla mukana.Päivä oli tosissaan onnistunut, siellä oli mahtava fiilis.
  Äiti Liisa kiittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiitos paljon <3

   Poista
 2. Anonyymi21.54

  Kiva päivä ja rennon positiivinen ilmapiiri :)
  Ihana oli tavata taas pitkästä aikaa <3
  Terkuin Heli & sydänkäpyset täältä kehä III:n tuntumasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät kiitokset teille, kun pääsitte tulemaan! Oli ihana tapaaminen <3. Tekstaillaan, kuullaan ja nähdään! :)

   Poista
 3. Hei Hammi! Ihanaa, kun löysin tänne blogiin!
  Tuure kiittää kortista. Se oli mahtava yllätys ja siitä tuli heti pojan suuri aarre, jota äiti välillä vartioi kun hänen täytyy leikkimään lähteä :)
  Ja olen kyllä muutenkin niin vakuuttunut noista sinun töistä, jotain ihanaa täytyy ehdottomasti jossain vaiheessa meidän kotiin hankkia. Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, lämpimät kiitokset Melutalon Rouvalle!

   Ihanaa, ihanaa! <3

   Olen iloinen, että löysit blogini – harmi vaan, että ainoastaan silloin tällöin tänne bloggailen, kun enemmän laitan materiaalia faceen (www.facebook.com/hammisdesign). Jospas jossain vaiheessa ryhdistäydyn bloggauksen saralla :).

   Tunnelmallista syksyä ja terkkuja tietenkin Tuurelle! :)

   Poista

Hei! Kiitos, kun annat kommenttisi. Kaunista päivää Sinulle. :)