keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Sydämellinen Frida

Tunnettehan Fridan, no Koti kaupungin laidalla Fridan :). Uskon, että kaikki sisustuksesta kiinnostuneet tietävät hänet ainakin kuuluisan bloginsa kautta.

Frida teki tänään blogipostauksen (klik-klik) minusta. Siis uusimmista julisteista by Hammi´s Design. Niin ja haasteesta, jonka lähetin hänelle netin sijaan postitse :). 

Hienoa!

Oijjoijjoi Frida, sun kauniita, sydämellisiä sanoja. Blogistasi huokuu lämpö ihanine valokuvineen.

Siskoni vinkkaamana löysin Fridan blogin viime vuonna. Suuri yllätys oli, että olimme molemmat menossa Cafe Latte Spiritin Kartanon Kesäpäivään esittelemään ja myymään omia tuotteitamme. Siellä me nähtäisiin. Ja niin nähtiin :). Voi tuota onnenpäivää, kun kuulin ilouutisen, että Frida - loistava sisustussuunnittelija - onkin tulossa samaan paikkaan! Ja siitä tarina alkoi ja toivon, että tarinalle loppua ei näy. 


Kuvassa Frida valmistautumassa Kartanon Kesäpäivään elokuussa 2013. Odotan mielenkiinnolla Fridan tulevaa stailausta :).


7 kommenttia:

 1. Anonyymi20.20

  Olihan se mahtavaa olla viettämässä Kartanon Kesäpäivää , siellä tutustuin sydämelliseen Fridaan ja hänen kojustaan löysin aivan ihania tuliaisia.
  Täällä Pohjanmaalla ollaan täpinöissä.
  Hammin äiti, Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se! Varmasti hyvin sopivat siskon sisustukseen Fridalta ostamasi tuliaiset. Jännä nähdä ne sitten Kotikivellä.

   Poista
 2. Voi sinua, ihana Hammi <3
  Minun mieheni ei varmaan tunnistaisi vaimoaan näistä kauniista sanoistasi:)) Täytyypä vinkata, että käy lukemassa - hih:)
  Nuo sinun jullarisi ovat niin kauniita, että niistä voisi tehdä vaikka tuhatseitsemänsataakolmekymmentäkahdeksan postausta. Kiitos vielä kerran ihanasta paketista ja tunnelmallista syyspäivää sinulle <3

  Terkuin, Frida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sinua - Frida <3
   Ilo on kyllä ihan puolellani - kiitokset sinulle!
   Niin ja niinhän se menee, että kotona saa purkautua :).
   Lämpöä päivään! <3

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Laitoin näköjään pariin otteeseen tuon saman kommentin, ja poistin toisen... siksi kummittelen edelleen täällä kommenttiboxissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kummittelet :).

   Poista

Hei! Kiitos, kun annat kommenttisi. Kaunista päivää Sinulle. :)