tiistai 17. joulukuuta 2013

Joulumessuilua ja -myyjäisiä


"On joulussa tuoksua, lämpöä... taikaa. 
         On joulussa hitunen mennyttä aikaa."


Mielestäni jouluun kuuluu erityisesti tuo mennyt aika, sen esiin tuominen. Esi-isien historiaa. Ihanteellinen paikka tuotteitteni esittelylle oli Vanha Tullipakkahuone Kokkolassa ja siellä olleet joulumessut. Ilo oli saada ihastelevia kommentteja. Ihana oli tutustua uusiin ihmisiin sekä tavata ystäviä ja tuttuja. Messunaapurinani oli Pläkki ja Peltituote T. Ojanperä, Tom ja Tanja. Kaksi messupäivää meni mukavasti heidän kanssaan. Heillä on kauniita tuotteita mm. upeita lyhtyjä sekä erikoisia piparkakkumuotteja. Käsityö kunniaan!


Minulla on erinomainen tilanne, kun olen saanut seuralaisia, myyjiä kauppareissulleni. Siskoni ja Lenni olivat Kokkolassa ensimmäisenä messupäivänä ja toisena päivänä mukanani olivat äitini ja Ulla-kummitätini.

Kummitätini ja äitini kanssa matka jatkui seuraavalla viikolla Haapajärven Kuusaalle Eurolaan. Kuusaalla on erittäin aktiivinen kylä ja heidän järjestämässään joulunavauksessa oli perinteikästä tunnelmaa. Ohjelmaan oli panostettu. Lämmin kiitos Kuusaalle mukavasta perjantai-illasta ja siitä että saatiin olla mukana maalausten, julisteiden ja korttien kanssa!
Seuraavana aamuna taas materiaalit valmiiksi Pyhäjärven joulumyyjäisiä varten. Salmen koulun oppilaskunta järjesti myyjäiset, joihin paikkoja sai varata. Johannes kantoi minulle materiaalin - kiitos siitä ja myös yllä olevasta kuvasta. Niin ja minulla oli oikein hyvä myyjäisnaapuri seuranani - Handmade by Heinin anoppi. Päivä meni hymyillen. <3

Himangan urheilutalolla oli seuraavana päivänä joulumyyjäiset, joihin vanhempani osallistuivat. He menivät edustamaan minua, postikortteja julisteita. Se meni varmasti hyvin, ovathan he alusta asti olleet tässä touhussa mukana :). Lämpimät kiitokset heille ja Himangan myyjäisissä tuotteisiini tutustuneille.

Mutta myyjäiset eivät vielä lopu tähän, tällä viikolla on mahdollisuus tutustua tuotteisiini: tule Joensuun Hammaslahteen lauantaina ja siellä Sisustus Akantin Sisustustalo Hoviahoon. Vietetään yhdessä tunnelmallinen päivä ennen joulua tutustuen kauniiseen vanhaan asemapäällikön rakennukseen ja ihaniin sekä Sisustustalo Hoviahon että Hammi´s Design tuotteisiin. Odotan innolla lauantaita! Nähdään! :)

6 kommenttia:

 1. Anonyymi17.02

  Hei!

  On niin mukava olla mukana! Toivottavasti pääsen ensi vuonnakin Tullipakkahuoneelle!

  Sister S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Sister S. Saapa nähdä, mitä ensi vuonna keksitään <3.

   Poista
 2. Hih, ihanaa! :D Seija-anoppini kehui myös, että oli mukavaa kun oli juttuseuraa myyjäispäivänä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia Heini <3, kiva kuulla! :) Ihana, kun tuotteemme pääsivät myyjäisissä vierekkäin <3. Niin ja terveisiä myös Seijalle! :)

   Poista
 3. Anonyymi17.21

  On ollut tosimukava joulukuu, äitikin on ollut tohinassa mukana ja hauskaa on ollut.

  Äiti-Liisa kiittää ja lähettää kaikille jouluterveisiä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset, Äitini mun <3. Yhdessä Hammi´s Designia eteenpäin viedään :).

   Poista

Hei! Kiitos, kun annat kommenttisi. Kaunista päivää Sinulle. :)