tiistai 7. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uudet maalauksetOlen varmaan täällä jo aiemmin paljastanutkin, ettei ole olemassa väriä, josta en pitäisi. Olen ns. kaikkivärinen :). Varmaan tästä syystä minun on helppo maalata ja suunnitella erivärisiä juttuja. Pidän toki myös pelkistetyistä värimaailmoista, mutta välillä väriä täytyy löytyä. Värit antavat niin paljon. Ja olen huomannut, että värit merkitsevät paljon monille. Löytyy niitä energiaa-antavia lempivärejä, kausivärejä jne. 
Uusin teokseni on nimeltään Pitsineitoperhonen. Voi että! Toivoisin, että katsojat voisivat samalla tavoin kuin minä livenä maalausta tutkeillessani havainnoida maalauksen yksityiskohtia ja värimaailmaa. Valitettavasti maalauksista on vaikea saada realistisia valokuvia yksityiskohtineen ja värisävyineen. Monesti asiakkaan nähdessä teoksen ensimmäistä kertaa livenä valokuvan näkemisen jälkeen, hän ilahtuu siitä, että maalaus on odotettua parempi.  
Pitsit ovat tulleet elämääni, siis erityisesti taiteeseen...  kuvituksiin, viime vuonna. Pitsillä saa niin paljon kaunista ja kevyttä aikaan. I like! Saan täten tehdä perinteistä käsityötä improvisoiden välittämättä siitä, olisivatko ne realistisesti mahdollisia toteuttaa virkkuukoukulla ja langalla :). 

Maalasin Hammi´s Design -nimellä Neliapilan mm. pitsityylillä. Halusin saada maalauksesta erityylisen ja päätin aloittaa poikkeuksellisella kokosuhteella - korkealla maalauspohjalla, n. neliön verran tilaa vievän sisustuksellisen kuvion. 
Ja pitsiteema jatkui. Lisäten enemmän palloteemaa :) saaden juhlavuutta, moniulotteisuutta ja trendikkyyttä. Ja yllä näet vuoden 2014 ensimmäisen öljyvärimaalaukseni, joka ennätti lähteä jo uuden omistajansa matkaan. Lämpimiä terveisiä maalauksen uudelle omistajalle :). Teoksen nimi on "Kaksin". 

Innolla odotan itsekin, mitä seuraavaksi maalaan. Yleensä laitan tuoreimmat työt esille FB-sivuille, joihin pääsee tästä linkistä. Niin ja teen malauksia myös tilaustyönä, voidaan suunnitella yhdessä mieluinen!

2 kommenttia:

  1. Kaikki niin kauniita! Ihanat värit :) Minäkin haluan meille jonkun maalauksen, mutta täytyy miettiä ensin paikka ja sitten lähteä ideoimaan, mitä se voisi olla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia Katja <3. Suuri ilo olisi kyllä saada maalaus Melutaloon :).

      Poista

Hei! Kiitos, kun annat kommenttisi. Kaunista päivää Sinulle. :)