torstai 27. helmikuuta 2014

Pyhis-lomailijan perinteitäLenni saadaan tänne Pyhikseen muutaman kerran vuodessa vierailulle. Niin ja myös tänne blogiin :). Pyhis-päivien ohjelma on tietyin osin jo suunniteltu ja ovat selviä jo ilman sanomattakin. Perinteiksi muodostuneita juttuja. 

Käytiin siis nauttimassa karkkijäätelöt Lauralla, eli Kahvila Karnevaalissa, joka on niin lähellä että. Toinen paikka, joka on myös yllättävän lähellä on Lähin Pizza, jonka pizzat kuuluivat myös tähän spesiaaliohjelmaan.
Kahvila Karnevaalissa on myös käsityöpuoti. Lenni pyysi minua ottamaan kuvan himmelistä, taustalla katselee suunnittelemani Mr-juliste :). Itselläni on myös isäni enon vaimon tekemä himmeli, joka on kuvassa olevan tyylikkään himmelin muotoinen. Keilahallilla käytiin myös hieman testailemassa, kuinka keilat kaatuu :).Vaskikellolla ihasteltiin vesi-showta. Niin ja söimme tietenkin Vaskikellon ruokapaikan mielestäni bravuuria: mausteisia viipaleperunoita. NAM! Ja oli meillä pihvit myös. Vanhempani taas jälleen kerran sponsoroivat meidän ateriat Vaskikellolla, Lennin haku -reissulla,  siitäkin on tullut tapa :). Kelloja on vaikka kuinka paljon ja monta-monta erilaista. Niin, onhan Vaskikellon kellokokoelma ainutlaatuinen koko maailmassa!Mielenkiintoinen ruoka- ja kahvittelupaikka nelostien ja 27:n risteyksessä. "Kuule soitto kellojen" Ulkona voi myös itse varovaisesti soittaa kelloja (tämä kuva on viime kesältä). 

Ensi kesää ja kellojen soittoja odotellessa :). Makiaa loman jatkoa kaikille lomailijoille ja lomansa aloittaville! 
Kuvassa valmistamamme mokkapala Lennin taiteileman kermavaahtotötterön kera :)

6 kommenttia:

 1. Anonyymi19.37

  Reissu oli hauska!
  Lenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kivaa, kiitos vielä kerran :).

   Poista
 2. Anonyymi19.38

  Kiitos kovasti isäntäväelle huolenpidosta!
  Susanne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon että Lenni sai tulla! :)

   Poista
 3. Anonyymi22.35

  Lennillä oli varmasti ihana loma Pyhiksessä, mukava päästä Hammille ja Johannekselle.
  Perinteitä pitää olla.
  Mummonkin mielestä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ja lämpimät kiitokset mummolle, eli äidille :)

   Poista

Hei! Kiitos, kun annat kommenttisi. Kaunista päivää Sinulle. :)