maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kevättä rinnoissa Monarilla

Tervehdys! :) Alan tässä pikkuhiljaa palautua eilisiltä Naistenmessuilta. Messut oli tyylikkäät sekä loistavasti järjestetty. Ohjelmaa oli ja väkeä riitti. Oli muotinäytöstä, muodonmuutosta, kansallispukunäytös ym. kivaa. 
Meillä oli yhteistyökumppanini Aava Sisustuksen kanssa vierekkäiset messupöydät ja käytettiin myös tilaa pöytien takaa tuotteidemme näyttelyyn.  
Lähdin eilen kotoa hyvissä ajoin liikenteeseen auto täynnä messumateriaalia, jotta varmasti ehdin valmistella messupöydän ja näyttelyn ajoissa ilman stressiä. Onneksi aikaa jäi, jotta ehdin ottaa myös muutaman kuvan. Lähdin siis moikkaamaan Handmade by Heini -pariskuntaa. Kuvassa Heini ja J-P ovat valmistelemassa messupöytää...  
...mitä ihanimmilla tuotteilla by Heini <3. 
Omistan kauniin ison Maatuska-riipuksen (Handmade by Heini), joka minulla oli myös eilen messuilla kaulassani. Plussaa on lisäksi ko. riipuksen keveys, huoleton pitää. Ja katsokaahan nyt näitä laukkuja - mitä herkkuja! Olin näistä väreistäkin niin innoissani laukut nähtyäni! Niin ja Heinin tuotteita näin myös eilisten messujen muotinäytöksessä. 

Heini on loistava stailaaja ja valokuvaaja. Lisäksi Heinin tuotteista on aivan fantastisia kuvia mm. Valokuvaaja Sari Muhosen FB-sivuilla Heinin tuotteita -valokuva-albumissa. Itse messujen aikana en ehtinyt kameralla kuvailemaan. Ystäväni Tanja kävi ottamassa minusta kuvan muistoksi <3. 


Uusia tapahtumia taas odotellessa :). Iloista alkanutta viikkoa kaikille!


2 kommenttia:

  1. OI Hammi Hammi... ♥ Kiitos ihanasta yllärijutusta! Olipas kiva lukea :) Ja tuo tapahtuma oli kyllä ihan huippumenestys, siellä oli niin paljon kävijöitä ja hyvää ohjelmaa! Mukava odotella ensi vuotta hyvillä mielin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia itsellesi, Heini <3. Toivottavasti pian taas nähtäisiin!

      Poista

Hei! Kiitos, kun annat kommenttisi. Kaunista päivää Sinulle. :)