keskiviikko 13. elokuuta 2014

Jo elokuussa jouluisia ajatuksia

Kyllä! Jo elokuussa täytyy (tai saa) suunnitella joulusesonkia. Ihanaa! Ja onhan nyt jo pimeneviä, tunnelmallisia iltoja, joten helposti pääsee tunnelmaan mukaan. Rakastan kyllä syksyjä juuri tuon tunnelman vuoksi, joten sitä kohti mennään. 

Mutta saanko esitellä tulevat uudet postikortit:
"Kotiin" (tämä on tällä hetkellä ykkössuosikkini)
"Kotona" (piirroskuvassa ei ole kotini, mutta talo henkii mielestäni ihanaa lämmintä...)


 

"Ikkunalla" (viime vuonna suunnittelemani "Komistus"-kortti on lähes loppuunmyyty. Halusin "Komistus"-kortille tehdä jatkumon...)"Illalla, illalla" (tämä ei varsinaisesti ole joulukortti, kuten ei myöskään "Kukkatalo", mutta halusin tähän korttisarjaan tuoda jatkoa aiempaan talokorttisarjaan)


"Kukkatalo"
"Sydämeni" (myös viime vuonna suunnittelemani "Pitsisydämeni" oli suosittu, joten tässä loppuvuoden uusi sydänkortti)


"Tähteni" (täytyyhän sydämellä olla kaveri <3)"Suukkoja" (romanttinen tonttukortti, jos piirroksessa olevan haluaa tontuksi näkevän, mutta ei hän välttämättä tonttu ole. Ja toki voi kuvitella/päätellä sukupuolen itse: esim. parta voi olla hiukset ja toisinpäin :). 

Mutta toivottavasti tykkäätte <3. Ainakin itse tykkään, myönnän :).  Ja kahdeksan kortin sarjasta saa kivasti uutta aikaisempien korttisarjojen by Hammi´s Design rinnalle. Uskoisin, että mikään korteista ei jää yksin, vaan kaveri kyllä löytyy :). Yhdistelemällä. 

Mallailen sitten lähemmin, kun kortit tulevat painosta. 

Suunnittelemisiin <38 kommenttia:

 1. Anonyymi20.38

  Hienoja, kyllä näitä ois kiva lähetellä !

  Liisa- äiti tykkää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos äiti! <3 Varmasti se järjestyy :)

   Poista
 2. Todella ihania!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Kiva kun tykkäät <3

   Poista
 3. Tykkään tykkään! ♥ ♥ ♥ Aivan ihania kaikki, mutta ehdottomiksi suosikeiksi nousi Kotona (vauvauvau miten ihana) ja Illalla, illalla (tykkään siitä vihreästä väristä).Oot kyllä onnistunut taas loihtimaan ihania teoksia, ja odotan innolla että pääsee ostelemaan kortteja :) Ja nyt on ihan hyvä aika jo alkaa tunnelmoimaan ja jouluakin saa mietiskellä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heini! <3 Aivan mahtavaa! Mulla kävikin eilen mielessä, kun valitsin uusia painokortteja, että varmaan tykkäisit Illalla, illalla -talon väristä :). Muutaman näistä kuvista olen suunnitellut jo aiemmin, muutin niitä vaan korteiksi sopiviksi. Mm. Kotona-kuvan värin vaihdoin lämpöisemmäksi... Seuraavaksi uusia leidejä suunnittelemaan! :)

   Poista
 4. Anonyymi18.32

  Ihania kortteja! :) Erityisesti "Kotona" ja "Illalla,illalla" valloittivat <3
  -Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Heli! Täällä myös Johanneksen suosikkeja ovat juuri nuo korttikuvat :). Innolla ootan, miltä näyttävät painettuina.

   Poista

Hei! Kiitos, kun annat kommenttisi. Kaunista päivää Sinulle. :)