torstai 30. lokakuuta 2014

Pyhäjärven Juhlamerkki

Kaunista, juhlavaa!

Pyhäjärven Pyhäjärvi – Pohjois-Pohjanmaan oma maakuntajärvi.

Nyt näytän teille jotain, jota en ole aiemmin julkaissut. Tämä on minulle kallisarvoinen asia, toivottavasti te koette samoin. Asia odotti oikeaa hetkeä. 

Muutin tänä syksynä pois Pyhäjärveltä ja minusta tuntuu, että nyt on oikea aika muistella ja kertoa teille kaikille Pyhäjärven Juhlamerkistä.

Kun vuonna 2009 muutin Pyhäjärvelle, karttaa tutkiessani mieleeni jäi kuva siitä, että itse järvikuvio esittää jotain. Viime vuonna tartuin kynään ja hoksasin, että järvikuviota ja erityisesti sen peilikuvaa yhdistämällä syntyy mystinen kuvio, josta voi nähdä monenlaista. Huom. järvikuviopiirros ei välttämättä ole juuri järven muotoinen, sallittakoon taiteellinen vapaus :).

Täten suunnittelin kuvan: Pyhäjärven Juhlamerkin (tekijänoikeudet siis minulla :) ). Hyvä Ystäväni antoi kuvalle nimen – lämpimät kiitokset! <3

Paljon kiitoksia myös Pyhäjärven Pyhäjärvelle, tulen vielä vierailemaan. Ilo, että juuri minä sain idean kuviolle ja sen eri versioille. Ajattelin, että tämä on ainutkertainen tilaisuus, tällaista suunnitteluideaa ei voi saada toista kertaa.

Heitän tähän vielä tiettyjä avainsanoja:

 • Mystisyys
 • Pyhäjärven Hiisi
 • Keskipiste
 • Täydenkuun tanssit
 • Juhlallisuus
 • Tapettikuvio
 • Linnut
 • Kuninkaallisuus
 • Pyhäjärven vaakuna


Millaisia mielikuvia teille heräsi? :)


Lämmöllä,
Hammi <3


4 kommenttia:

 1. Pyhäjärven Juhlamerkki ON Juhlamerkki ja kuvastaa juuri näitä asioita, mitä mainitset. Tapetti WAU! Kangas, josta verhot, pöytäliina ja vaikka mitä tekstiilejä. Astioihin kuvio... Merkki taipuu moneksi ja ylevöittää tilan kuin tilan. Ja kiitos Hanna-Maija kun kävit kääntymässä Pyhäjärvellä! Oli (on) ilo tehdä kanssasi yhteistyötä. Sinun askeleesi ovat jättäneet arvokkaan jäljen paikkakunnalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset Anitta kauniista sanoistasi! <3 Aika hienoa olisi, jos juhlamerkki päätyisi jossain vaiheessa mainitsemiisi asioihin. Unelmoiden se toki voi olla mahdollista :).

   Kiitos paljon Sinulle tuestasi ja on ilo kanssasi jatkaa yhteistyötä, mitä kaikkea tulevaisuus meille tuokaan tullessaan.

   Poista
 2. Rauhallista ja tunnelmallista Joulunaikaa ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle!
  Harmi kun emme nähneet Tullipakkahuoneella, missasin monet joulumessut, kun olin lomalla. Kiitos tämän vuoden yhteistyöstä, terveisin Merja Eläinpuistolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät kiitokset Sinulle Merja! <3 Toivottavasti saataisiin tehdä yhteistyötä myös ensi vuonna.
   Ihanaa Joulunaikaa ja onnellista Uutta Vuotta <3

   Poista

Hei! Kiitos, kun annat kommenttisi. Kaunista päivää Sinulle. :)