maanantai 1. helmikuuta 2016

Kortteja, kortteja

Kortit vievät mennessään :). 

Reilu pari viikkoa sitten ilmestyivät uusimmat korttini ja ne ovat tällä kertaa neliönmalliset ja kooltaan 14 cm x 14 cm. Niissä on otettu erityisesti ystävyys ja rakkaus huomioon sekä monikäyttöisyys :). Kortti ei ole pelkkä postikortti vaan paljon enemmän <3. En ole painatuttanut hieman yli vuoteen suunnittelemieni korttien taustatietoihin osoiterivejä, jotta korttejani voisi yhä enemmän käyttää onnittelukortteina ja jotta toivotuksia voisi vapaammin ja isommin kirjoittaa :D. Suunnittelemiani kortteja voi kyllä edelleen käyttää postikortteina, osoiterivittömyys ei estä postitusta: korttiin voi edelleen normaaliin tapaan kirjoittaa osoitteen (siitä vaan puuttuvat viivat). Tosin korttihan kannattaa postitusta varten laittaa kuoreen, jottei kortti sotkeennu välillä. Kortteja käytetään nykyään paljon myös sisustuksessa - kortteja kehystetään yksinään tai mm. kollaaseina.

Nykyään korteissani ei lue korttien nimiä taustatiedoissaan, ainoastaan alaosassa Hammi´s Design. Laitan kuitenkin tähän uusimpien korttien kuvien alle korttien kutsumanimet :). 

Vielä tänään ehtii hyödyntämään korttitarjoukseni, josta löytyy infoa tarkemmin facebook-sivuiltani:

Tuotteitani voi tilata muutenkin, tietoa lisää sivuilta:

Ihanaa alkanutta helmikuuta <3

Lämpöisin terveisin, Hammi :)
Hymyillen


 

SydänystävälleLadyLove, loveMrOrkideaPääsiäisenäKuin venetsialaisissa

2 kommenttia:

 1. Hienoja kortteja! Suosikkejani ovat "Pääsiäisenä", "Kuin venetsialaisissa" ja "Orkidea".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ninnu! <3 Ihanaa, että tykkäät. Viime viikolla sain painosta uusia kortteja ja niistä on kuvia mm. sivuilla http://hmnikunen.blogspot.fi/ Kortit-osuudessa. Niin ja tässä kuussa Neenuskalle on tulossa Orkidea-kangasta, jonka kuosin olen saanut suunnitella :). Se on siis työstetty Orkidea-kortin pohjalta.

   Iloista päivää Sinulle! :)

   Poista

Hei! Kiitos, kun annat kommenttisi. Kaunista päivää Sinulle. :)