sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Väreillä herkuttelua

Värikästä sunnuntaita Sinulle! :)

Isäni nikkaroihti minulle pieniä koristetaloja, lähinnä siis sisustuksellisia, myyntiin ja näytille :). Tietyt talot koristemaalasin sisältä, jotkut ulkopuolelta (riippuen toki, onko talossa muita kurkistusaukkoja kuin pienet ikkunat). Jokainen maalaus on erilainen, uniikki. 

Näissä tämän päivän kuvien taloissa ei ole ns. perinneikkunoita, vaan näissä on isommat aukot, joista pääsee kunnolla katsomaan, millaisia kuvioita talon sisällä on :). Halusin väriä kehiin. Paikallisesta maalikaupasta käytiin eilen päiväkävelyllä hakemassa Tikkurilan Helmi 30 -maalipurkit. Yhessä Johanneksen kans mietittiin sopivat värisävyt.

Ovat kyllä herkkuvärit :). Kuvauspaikalla oli värikäs akryylimaalaukseni, joka valitettavasti hieman imi väriä varsinkin vaaleanpunaisista koristetaloista :). Mutta kun mielestäni taustalla oleva kyseinen maalaus on aika herkku noiden makeiden koristemaalausten kans <3

Herkutellaan, 

Hammi :) 2 kommenttia:

  1. Ihania pikkutaloja ja mitä väriterapiaa!! Saavat hyvälle mielelle ja piristävät tätä harmaata ja tuulista helmikuuta. :) Mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! Lämpimät kiitokset Päivi! <3 Välillä on kyllä niin mukava nauttia ja leikkiä väreillä :). Iloista viikkoa ja palaillaan, Päivi! <3

      Poista

Hei! Kiitos, kun annat kommenttisi. Kaunista päivää Sinulle. :)