sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Työhuone, studio
 Eilen tuli tasan kaksi vuotta kuluneeksi siitä, kun muutettiin Raaheen. Tykästyttiin ja rakastuttiin kyllä niin, että ostettiin viime keväänä omakotitalo täältä Raahesta. Ja minulle pintaremontoitiin oma työhuone, studio.

Työhuoneessa on erillinen nurkkavaatehuone, jonka loft-tyylisiin hyllyihin on erilaista materiaalia varastoitu. Yhdellä hyllyllä on esillä korttejani. Johannes laittoi korttien yläpuolelle seuraavan hyllyn alapuolelle paristoilla toimivat ja painalluksella päällemenevät led-valot. Ylemmällä hyllyllä on kansioita ja ne piilotettiin pois näkyvistä omamaalaamalla verholla (J asensi verhotangon kiinni ylimmän hyllyn reunoihin).

Tyyli ja järjestys työhuoneessa vaihtelee tilanteen ja töiden mukaan :). Ilo on oma työhuone :).

Aurinkoiset sunnuntaiterveiset Sinulle!

Hammi <311 kommenttia:

 1. Anonyymi14.53

  Työhuonetta kyllä ihan tarvitsitkin, siitä tuli hyvä !
  Äiti-Liisa on tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Äiti <3. Työhuoneelle oli kyllä tarvetta :).

   Poista
 2. On kyllä niin ihanaa, että oot saanut tällaisen kauniin työhuoneen itelle <3. Ja voi kauhia, onko siitä jo tosiaan kaks vuotta kun muutitte! Tuo työhuone on kyllä ihan niinku sellainen oikea show room, hyvin kehtaat tuoda asiakkaitakin vaikka käymään :). Kaikki niin kauniisti esillä. Terkkuja ihanaan Raaheen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos ihana Heini ihanasta kommentistasi <3 Olen kyllä niin onnellinen, että vihdoin sain työhuoneen, vaikka kyllähän levittäydyn teosteni kanssa ympäri taloa edelleen :D. Ja kyllä, aika on mennyt niin nopeasti. Kaksi vuotta jo kulunut. Ja tämän vuoden pääsiäisen jälkeen tultiin keskustasta tänne Perälään :), onkin pitänyt teille informoida, että täällä ollaan :). Tunnelmallista syksyä <3.

   Poista
  2. Ai se uusi koti on sen nimisessä paikassa, onpa hauska! :D

   Poista
  3. Ai se uusi koti on sen nimisessä paikassa, onpa hauska! :D

   Poista
  4. Eikö olekin :D.

   Poista
 3. Työhuoneesi on kaunis! ja ihanan tilavan tuntuinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Sinulle Ninnu lämpimästä kommentistasi <3. Kiva, että löysit tänne <3.

   Poista
 4. Hei, hieno työhuone on sinulla. Eipä ihme että siellä syntyy kivoja tauluja. Olen käynyt jo monesti niitä katselemassa, mutta en ole tainnut kommentoida kertaakaan. Mustavalkoiset talo-taulut ovat aivan ihastuttavia. Olen fani. Voipi olla, että pitää käydä kaupan puolella jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka hienoa Tuulentuvan Saara! <3 Ihana kuulla, suuret kiitokset! Olen aivan sanaton :).

   Poista

Hei! Kiitos, kun annat kommenttisi. Kaunista päivää Sinulle. :)