torstai 6. lokakuuta 2016

Unelmieni Vuosi

 Unelmieni Vuosi on ensi vuonna :). Olen valmis :). Ihanainen Frida, johon alunperin tutustuin Koti Kaupungin Laidalla -blogin kautta, lähetti minulle upean Unelmieni Vuosi 2017 -kalenterin. Ja tämä kalenteri ei ole mikä tahansa kalenterikirja, koska Frida ja Merja ovat sen yhdessä tehneet. Kirjassa on Fridan ottamat tyylikkäät ja puhuttelevatkin valokuvat, joihin voisi syventyä vaikka kuinka pitkäksi aikaa... Kalenteri toimii mm. kiitollisuuspäiväkirjana ja kirjan taskusta löytyy aarrekartta, jota voi itse täyttää unelmillaan. Kirja on todellinen herkku! <3

 Lämmin kiitos Fridalle <3. 


Iloista tulevaa viikonloppua toivottaen,
Hammi :)
4 kommenttia:

 1. Näyttääpä kauniille ja tuo idea kiitollisuuspäiväkirjasta on ihana <3 Unelmien aarrekarttakin kuulostaa mahtavalta, sopii tällaiselle haaveilijalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niin kaunis ja ihana kirja että <3. Kiitollisuuspäiväkirjaa olen joskus hieman aloitellut, mutta tuohon kalenteriin kiitollisuuksille on aivan omat paikkansa. Ja hienoa päivittää myös aarrekartta, koska uskon siihen, että siitä on apua. Aiemman aarrekarttani kuvat ovat vieneet tavoitteita ja unelmia kohti <3. Jännää <3.

   Poista
 2. Mahtavaa kuulla, että pääsin ilahduttamaan sinun päivääsi <3 Ensivuodesta tulee ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kyllä! Kiitos paljon Frida, todella mahtava ilahduttaminen <3 Upean kirjan olette tehneet <3. Oli niin suuri kunnia saada oma Unelmieni Vuosi <3.

   Poista

Hei! Kiitos, kun annat kommenttisi. Kaunista päivää Sinulle. :)