maanantai 16. tammikuuta 2017

Neenuskalla suunnittelemiani kankaita
Viime vuonna yksi suurista unelmistani toteutui, nimittäin sain suunnitella kangasta Neenuskalle. Toinen on Orkidea-kuosi, josta on saatavilla trikookangasta mustavalkoisena, tumman pinkkinä ja punaisena. Ja toinen kuosi on Circum-nimeltään, jota löytyy mustavalkoisena ja tumman violettina. Ja Neenuskalta siis näitä trikookankaita voi halutessaan tilata. Niin ja Neenuskalta löytyy kankaiden lisäksi myös mm. valmiita trikoopipoja ja tuubihuiveja, joissa on käytetty em. kankaita <3. 

Ihanaa olisi nähdä, mitä muut ovat ommelleet näistä kankaista, joista tykkään aivan älyttömästi ainakin itse :). Siskoltani sain lahjaksi mustavalkoisen Orkidea-tunikan <3. 

Ihanaa alkanutta Uutta Vuotta Sinulle <3

Jännää, mitä kaikkea tämä vuosi 2017 tuo tullessaan :). Eilen juhlittiin 7-vuotiasta Eelistä, joka on myös vahvasti tukemassa tätiään <3. Paljon onnea vielä, Eelis (kuva Kokkolan Tullipakkahuoneen messuilta viime vuodelta, siellä on aina kivaa)!


Lämmöllä, Hammi

4 kommenttia:

 1. Anonyymi21.09

  Kankaat ovat tosi ihania kuosiltaan,väreiltään ja on ihan niin Hammia.
  Tykkään kovasti, terveisin Liisa-äiti:)
  Super kiitokset eilisistä synttäreistä Eelikselle, meillä kaikilla oli niin MUKAVAA.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana Äiti ihanasta kommentistasi <3. Ja kyllä, Eelis järjesti hienot juhlat! :)

   Poista
 2. Anitta14.37

  Minä haluaisin ommella Orkideasta verhot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos Anitta <3. Hienoa olisi, että saisi suunnitella verhokankaita <3 :). Trikoo saattaa olla hieman raskas, ainakin pitkänä verhona :).

   Poista

Hei! Kiitos, kun annat kommenttisi. Kaunista päivää Sinulle. :)