sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Verkkokauppa avattu

Upeaa palmusunnuntaita Sinulle! Täällä on jo tähän mennessä päivää useampi hauska virpoja käynyt, onneksi eilen varattiin suklaapatukoita ja -munia :).

Hehkutusta, onnea, iloa lisää! Tällä viikolla aukesi Hammi´s Design verkkokauppa. Ikioma verkkokauppa <3. Lämpimästi tervetuloa <3 Yhtäkkiä kuukausi sitten päätin, että se toteutetaan. Menihän siinä muutama viikko sisällön kanssa sekä asioiden selvittelyssä. Mutta ihana fiilishän se on, kun saa valmiiksi jotain, joka on ollut mielessä kauan ja jonka työstämiseen on mennyt aikaa sekä lisäksi ns. verta ja hikeä :D. Työhän ei tähän lopu, vaan jatkuu kehittäen eteenpäin :). 

Eilen myöhään iltasella, pimeällä. Työhuoneella asettelin laittialle Neenuskalle suunnittelemaani Circum-kangasta. Siihen päälle asettelin isäni nikkaroimia koristemaalaustaloja ja Kevät Mielessäni -kirjoja, joissa on piirtämiäni värityskuvia. Seinälle laitoin roikkumaan maalaamiani akryylimaalauksia. Mitä tykkäät tunnelmasta? :)

T. Hammi :)
4 kommenttia:

 1. Hienolle näyttää! Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Sinulle ihanasta kommentistasi mimon mami <3. Kaunista pääsiäisen aikaa! :)

   Poista
 2. Onnea uudelle verkkokaupalle! Hyvälle näyttää :) Onhan siinä aivan kauheasti työtä, joten uskon tietäväni miten kivalle nyt tuntuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos Heini <3. Sinulla on kauniit sivustot, olet ihana esimerkki verkkokaupankin saralla! Iloista pääsiäisen aikaa teille <3

   Poista

Hei! Kiitos, kun annat kommenttisi. Kaunista päivää Sinulle. :)